14 Aralık 2010 Salı

İŞTE SEKSİN SAĞLIĞA YARARLARI

Amerika'da yayımlanan Forbes dergisi, seksin sağlığa yararlarını saydı. İşte seksin sağlığa faydaları.
Amerika'da yayımlanan Forbes dergisi, seksin sağlığa yararlarını saydı. Birçok hastalık riskini önleyen seks, psikolojik açıdan da hem kadın hem de erkek üzerinde çok olumlu etkiler yaratıyor. Haftada birkaç kez seks yapmak bile çok sağlıklı, îşte sık sevişmenin sağlığımız üzerinde yarattığı olumlu etkilere birkaç örnek:

Koku alma duyusunu geliştirir:

Seks sonrası 'prolactin' adı verilen hormonda bir artış meydana geliyor. Bu sayede de beyindeki kök hücrelerin koku alma merkezinde yeni sinir hücreleri gelişiyor.
Queens Üniversitesi'nde yapılan araştırmalar, haftada 3 ya da daha fazla seks yapmanın kalp krizi ve felç riskini yarı yarıya azalttığını gösterdi.

Kilo verdirir:
15 dakika spor yapmak yerine seks yaparak 200 kalori harcayabilirsiniz. Çünkü sevişirken de nabız 70'ten 150 atışa kadar çıkıyor. Öte yandan 6 büyük hambur-ger yiyen biri aldığı kalorileri haftada 3 kez seks yaparak atabiliyor.

Depresyonu önler:

243 kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre, eşleri prezervatif kullanmayan kadınlar daha az depresyona giriyor

Ağrıyı azaltır:
Seks sırasında, salgılanan 'endorfin' hormonu vücuttaki her türlü ağrıyı azaltıyor.

Daha sağlıklı bir prostatınız olur 20'li yaşlarda haftada 5 kez seks yapan erkeklerin prostat kanserine yakalanma riski 3 kat azaltıyor.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil