18 Aralık 2010 Cumartesi

Cinsel Yaşamda Fantazinin Faydaları

Fantezi arzu, tahrik ve orgazm sorunlarını iyileştirmek içi n seks terapistleri tarafından çoğunlukla kullanılır.
Arzu: Erotik bir fantezi güçlü, özel bir afrodizyak olabilir. Beyninizde zevkli romantik ya da cinsel imgeler yaratmak seks arzunuzu artırabilir. Cinsel olamayan aktiviteler esnasında zevkli cinsel bir deneyimi düşünmek seksi bir ruh haline girmenize yardımcı olabilir. Planlı cinsel maceradan önce, favori fantezilerinizi düşünmeye çalışın. Yarattığı his, arzu alevlerinizi körükleyecektir.
Tahrik: Fantezi, zihninizi sevişme ve deneyimledi-ğiniz hisler üzerine yoğunlaştırarak tahrikinizi artırmanıza yardımcı olur. Dışarıdan gelen dikkat dağıtıcı şeylerin etkisini azaltır. Yapılacakların, işteki sorunların ya da çocuklarla ilgili sorunların cinsel aktivitemizi bozduğu zamanlar mutlaka olmuştur hepimizin.


Orgazm: Zevkli erotik düşünceler fiziksel hisleri-nizi yoğunlaştırabilir ve bazı kadınlar fantezi kurarak daha kolay orgazm olabilir. Fantezi zihninizi odaklar ve böyle yapmak seks esnasındaki performansınızla ilgili kaygınızı azaltabilir ve daha fazla haz yaşamanızı sağlar. Çok az kadın sadece fantezi kurarak orgazm olabilir.
Güvenli seks: Gerçek ilişkinin fiziksel ya da duygusal hiçbir riski olmaksızın saf hazdır fanteziler. Hamile kalamazsınız, enfeksiyon kapamazsınız, suçüstü yakalanamazsınız ve hatta kötü performans bile sergileyemezsiniz. Fantezide mükemmel bir vücudunuz, mükemmel bir partneriniz ve mükemmel seks olabilir.
Sıktcılığt aza indirir: Fantezi rutin seksi yeni ve he yecan verici bir deneyime dönüştürebilir. Hep aynı yerde, aynı şekilde, aynı kişiyle seks yapıyorsanız, tam bir adım değişimi için fanteziyi kullanabilirsiniz.
Fantezi ve mastürbasyon el eledir. Çoğu kadın mastürbasyon esnasında orgazm olmak için fantezi kurduklarını itiraf etmektedir. Aslında, araştırmalar, mastürbasyon yaparken hazzını artırmak için erotik fanteziler kuran kadınların, ilişki esnasında olandan daha sık orgazm olduğunu göstermiştir.
İlişki esnasında fantezi kurmak seks hazzını artırmanın normal bir yoludur. Ama çoğu kadın bu durumda kendini suçlu hisseder. Bazıları fantezi kurmanın ilişkide partnerleriyle ilgili eksik bir şeyin olmasından kaynaklı olduğundan korkar. Seks esnasında fanteziden hoşlanıyorlarsa, özellikle partnerinden başka biri varsa, o zaman onun ya da partnerinin bir sorunu vardır ya da en azından ortak cinsel deneyimlerinde bir sorun vardır. Diğerleri için, ilişki esnasında fantezi kurduklarında kendilerini eşlerini aldatıyorlarmış gibi hissettirir çünkü paylaşılan bir aktivite değildir.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil